WELKOM

ZODAT JE SNEL ~ ZELF ~ ANDERS VERDER GAAT

Meer weten?

WIE BEN JIJ?

Herken je jezelf in een of meerdere vragen?

Verlang je ernaar dat er zonder oordeel of instant-oplossing naar jou en jouw vraagstukken geluisterd wordt?
Zoek je een meedenker die jou inspireert, doorvraagt en tegenspreekt? Of zoek je dat voor je team?
Vraagt de omgeving zich weleens af hoe je het volhoudt, en jijzelf stiekem ook?
Doe je veel dingen tegelijk omdat je alles leuk vindt, of misschien wel geen neen kunt zeggen?
Krijg jij nog energie uit wat je doet? Doe jij nog echt waar je blij van wordt? Heb je nog tijd voor jouw doelen?
'Waar ben ik gebleven’, vraag je je dat weleens af?
Verlang je naar ruimte en tijd om jouw dromen te leven?
Wil je jouw verlangen (naar waardering, tijd, rust, welbevinden, zelfvertrouwen, verbinding, zekerheid, ruimte en/of plezier) realiseren? Ben je klaar met wachten?

Waarschijnlijk wil je wel in beweging komen, maar weet je niet precies hoe.
Gun het jezelf om te excelleren, om vrijuit te gaan, om jouw leven te leven ...

WAT KAN TIME2TICK VOOR JOU BETEKENEN?

Samen vinden we jouw bouwstenen voor verandering. Om nieuwe inzichten te krijgen en vanuit je eigenheid kleurrijker te leven.

Om jou in beweging te krijgen ga ik:

  • Actief luisteren: jouw verhaal is ons startpunt. Ik geef alle ruimte voor je gedachten en bezorgdheden.
  • Kijken: luisteren naar wat jij niet in woorden uitdrukt.
  • (Be)vragen: tactvol confronteren zonder te oordelen, analyseren vanuit wisselend perspectief, een spiegel voorhouden en uitleggen waarom dit effectief is.
  • AanpAKKEn: verbindingen leggen, opdrachten geven, helpen handelen en coachen.

Vertrouwen, een veilige basis, respect en humor zijn bij mij de rode draad. We kunnen ook een blauwdruk voor succes maken om jouw innerlijke kracht en drijfveren te benoemen.

Als je een standaardaanpak verwacht, dan ben je hier niet aan het juiste adres. We gaan op jouw tempo, op jouw maat een uniek stappenplan voor jouw wensen, dromen, taken, leven opstellen.

Soms is een gesprek genoeg, soms hebben we meer tijd nodig. Twee keer per week of om de drie maanden. Jouw ritme bepaalt. Samen kiezen we op basis van kennis, ervaring, mogelijkheden en gevoel.

We ontmoeten elkaar bij jou thuis of buiten je vertrouwde omgeving. Een fysieke ontmoeting is eenvoudig mogelijk in Nederland en België. We zijn letterlijk wandelend in beweging of zittend met koffie of thee aan zee? Mogelijkheden genoeg en vanzelfsprekend kan het ook via Skype.

Klaar voor succes en beweging? Neem dan contact op.

Hoe kunnen hoogbegaafdheidskenmerken een gewaardeerd aspect van je totale persoonlijkheid ondersteunen? Erkenning en herkenning van deze kenmerken kunnen verklaring, rust en focus brengen. Ouders van dubbel-speciaal kinderen en thuiszitters evenals onderpresterende volwassenen hebben mijn extra aandacht gekregen binnen de wetenschappelijke opleiding van de European Council for High Ability/Radboud Universiteit Nijmegen.

ECHA-hoogbegaafdheidsspecialist


Startend vanuit veertig vragen, maken we een blauwdruk voor succes en waardevol leven. Dit rapport geeft je aan de hand van de elementen vuur, aarde, water en lucht inzicht hoe je dingen moeiteloos doet. Jouw posities in de tien kleurfamilies geven inzicht in wat je het belangrijkste vindt of met andere woorden wat je diepste drijfveren zijn. PP kan jouw steun in de rug zijn om vanuit je eigenheid kleurrijker te leven en je verlangens te realiseren.

Persoonlijke Kracht Coach


Verandering is altijd en overal. Aan jou de keuze hoe jij wilt veranderen of om wilt gaan met verandering in jouw omgeving. Hoe vergroot je je adaptatievermogen of is het juist eens goed bij het oude te blijven? Verandering kan ook achteruitgang betekenen en hoe keer jij het tij dan tijdig en succesvol? Liefde voor verandering zit in mij. Verhuizen, job hoppen, avontuur, … ik ondersteun dit met kennis en vaardigheden vanuit zelfstudie en als gecertificeerd PROSCI Change manager.

Change-coach


Communicatie is de rode draad in alles wat je doet. Door onhandige communicatie verzanden goede ideeën en intenties in onbegrip en mislukking. Aandacht voor je eigen communicatiestijl, focus op je doelgroep, en een gerichte schrijfstijl of format kan verschil maken. Antwoorden vinden op de vragen wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe zijn een succesvolle basis. Dat leerde ik tijdens de journalistieke opleiding en vormt nog steeds de basis van mijn communicatie-advies.

Communicatie-raadgever


Aus dem Stolpersteinen ins Leben kann man Brücken bis zum Himmel bauen.

WAT WAS DE IMPACT VAN TIME2TICK OP ANDEREN EN STRAKS MISSCHIEN OOK OP JOU?

TIJD OM KENNIS TE MAKEN MET DE KRACHT ACHTER TIME2TICK

Time2Tick is de bedrijfsnaam van mij, Akke Tick. Ik ben niet in een vakje te stoppen. Verhuisde 22 keer in 54 jaar, woonde in drie landen en behaalde een diversiteit aan opleidingen (Ontwikkelingssociologie, Journalistiek en voorlichting, Europees specialist Hoogbegaafdheid, Prosci Change manager, Persoonlijke Kracht Coach, …). In alles wat ik doe, staan mensen centraal. Communicatie, logische processen, rollen en verantwoordelijkheden, creatief denken en vernieuwende verbindingen leggen zijn mijn belangrijkste drijfveren. Ik werk vanuit het hart, en niet omdat het moet. Door mijn enthousiaste en gepassioneerde stijl ga ik weleens over mijn eigen grenzen. Ik vind dan weer de balans door korte meditaties, wandelen en de zee. Ik houd van allerlei soorten mosterd, geloof in de kracht van letterlijk en figuurlijk opruimen en drink graag thee … ‘Mam, jij bestaat niet voor 80 procent uit water, maar uit thee.’

Zet nu de eerste stap. Bel of mail voor een kennismakingsgesprek. We bekijken samen of ik wat voor je kan betekenen.

  • akke@time2tick.org
  • Kortgene
  • +31 6 223 680 43
  • KVK 76757080 (Btw-id: NL003133196B82)