WELKOM

Gun jezelf het vergroten van je impact en effectiviteit

WIE BEN JIJ?

Je bent een gedreven, ambitieuze leidinggevende en je wilt meer uit jouw inspanningen halen. Of je staat misschien op een punt in je carrière dat je merkt dat je vastloopt. Je erkent dat wat je heeft gebracht tot waar je nu bent, niet langer meer goed voor je werkt. Je begint wellicht zwart-witter te kijken, betrapt jezelf soms op inflexibiliteit en soms voel je stress.

Misschien herken je jezelf wel in een of meerdere van volgende observaties:

  • Het halen van gewenste resultaten lukt niet meer zo gemakkelijk en soms zelfs niet.
  • Je besteedt meer tijd aan taken dan vroeger.
  • Je hebt moeite om effectief samen te werken met iemand in je team.
  • Je verliest waardevol talent in je organisatie. Je hebt er veel tijd en moeite ingestoken maar nu gaat hij/ zij toch weg.
  • Je team mist steeds deadlines en je weet niet hoe je op eigen verantwoordelijkheid stuurt.
  • Je wilt mensen echt eerlijke feedback geven, maar je wilt niet de slechterik zijn of de gevoelens van mensen kwetsen.
  • Je woorden en communicatie worden verkeerd uitgelegd.
  • Je wilt eigenaarschap creëren bij je team, maar ze lijken alleen te doen wat er direct van hen wordt gevraagd.
  • Je bent overgestapt naar een nieuwe leiderschapsrol en je voelt je na een jaar uitgeblust.

Waar vroeger het inschakelen van een coach een negatieve bijklank had (‘er is iets mis met je, je kunt het niet alleen’) is het tegenwoordig heel normaal. Want executive coaching helpt je als leidinggevende te groeien. Een externe sparring partner ondersteunt beginnende of ervaren managers in een nieuwe rol. En executive coaching biedt een veilige plek aan een leider in een veranderende omgeving die de piketpalen wil verplaatsen.

Om doelen te bereiken die je nog nooit eerder hebt bereikt, moet je dingen gaan doen die je nog nooit eerder hebt gedaan.

Stephen R. Covey

Mijn aanpak voor jou

Je wilt veranderen. Je bent gemotiveerd en gaat de uitdaging aan. Het is niet niks is om je als leidinggevende kwetsbaar op te stellen en je ervaringen te delen. Om misschien toe te geven dat er hobbels zijn op je pad, er wellicht twijfels zijn over je strategie en visie. Maar je wilt aan de slag want je gaat het anders doen. Er is geen weg terug.

Ik geef je mijn ervaring en expertise op het gebied van mensen, relaties, organisaties en gedragsverandering. Ik begrijp en doorzie snel wat jouw situatie als leider is, waar knelpunten zitten. Ik heb verschillende rollen. Ik ben klankbord, spiegel, vertrouwenspersoon. Je krijgt eerlijke feedback. Ik stel veel vragen. Ik stel aannames, overtuigingen en keuzes ter discussie en breng geloofwaardige en frisse ideeën ter tafel. Ik ondersteun je om na te denken en je eigen uitdagingen aan te pakken. Om te gaan doen, door bijvoorbeeld je te helpen met structuur aan te brengen. Want je gaat zelf aan de slag. Zelfredzaam en onafhankelijk.

Ik werk flexibel. Soms is een gesprek genoeg, soms hebben we meer tijd nodig. Twee keer per week of om de drie maanden. Ontmoetingen van een uur of een dag en alles er tussenin. Jouw ritme bepaalt. Samen kiezen we op basis van kennis, ervaring, mogelijkheden en gevoel. Een fysieke ontmoeting is eenvoudig mogelijk in Nederland en België. We zijn letterlijk wandelend in beweging of zittend met koffie of thee op jouw kantoor, bij mij of aan zee? Mogelijkheden genoeg en vanzelfsprekend kan het ook via Zoom of Teams.

En komen we tot de conclusie dat coaching van je team nodig is. Ook hier heeft Time2Tick ervaring. Samen met collega-coaches creëren we op-maat-programma’s. Samenwerking en communicatie zijn hierbij de sleutelbegrippen. Eigenaarschap, veiligheid en regie fundamentele waarden. En vanzelfsprekend passend bij de gewenste organisatiecultuur en doelstellingen. Onze ervaring met mediation (opleiding en theorie-examen behaald, praktijkexamen in de planning) komt hierbij goed van pas. 

Klaar voor succes en verandering? Wil je aan de slag, neem dan contact met mij op.