Welkom

Gun het jezelf om te excelleren, om vrijuit te gaan, om jouw leven te leven ...

WIE BEN JIJ?

Voel jij je soms prikkelbaar? Ervaar je stress of angst of heb je vaak een gevoel van ontevredenheid thuis, op het werk, …? Vind je het misschien moeilijk om de niet goed voelende gewoontes te doorbreken? Voelt het soms alsof je met de handrem op leeft?

Of je het volhoudt is niet de vraag, je gaat door. Je hebt al van alles bedacht en geprobeerd om het anders te doen. Je blijft hangen, glijdt terug of ziet moeilijk een ander perspectief.

Waarom voel je je zo op je huid gezeten door die leidinggevende, de kinderen, die zus, broer of vriend, door jezelf of gebeurtenissen uit het verleden? Kun je echt niet anders? Heb je echt geen tijd om te doen wat je het liefste wilt? Wat maakt dat je zo twijfelt en het je soms, vaak of altijd aan zelfvertrouwen ontbreekt? Wat doe je met jouw verlangen naar ruimte en tijd om jouw dromen te leven?

Het is nooit te laat om te worden wat je kon worden.

George Eliot

WAT KAN TIME2TICK VOOR JOU BETEKENEN?

Wat kan ik als ondersteunende tegenspreker voor je doen? Wat kunnen we samen bereiken?

Een veilige plek om hardop te denken en in actie te komen

Je weet niet precies wat je van het leven wilt, waarom je het wilt en hoe je het kunt krijgen. Je praat wel met mensen maar echt weten en zeggen wat je voelt en denkt is toch lastig. Met mij als tegenspreker krijg je een beter idee van wie je bent. Wat je vaardigheden en talenten zijn. Je leert te ontdekken waar jij in jouw leven zin in hebt. Ik laat je je eigen blinde vlekken zien zodat je in actie komt en je stappen zet om je leven te veranderen. En oh ja, als je mij geshockeerd over iets krijgt, geef ik een fles champagne cadeau.

Je weet beter hoe je tot oplossingen komt

Elke coachingsessie en -relatie is uniek. Sommige mensen komen naar een sessie zonder een specifiek doel. Anderen hebben problemen waar ze aan willen werken. Of het nu je doel is om je leven anders in te richten, je relatie met mensen om je heen te verbeteren of je in je baan beter te voelen, samen duiken we in het herkennen en erkennen van specifieke barrières die je tegenhouden. Het is vaak moeilijk om de situatie precies te zien zoals het is als je er middenin zit. Ik geef je een andere kijk en begeleid je naar nieuwe oplossingen.

Je stelt doelen en gaat ze bereiken

Gedachten, wensen en overtuigingen … je hebt er genoeg. Samen maken we keuzes en er kortetermijn- en langetermijndoelen van. Als je goed weet waar je in de toekomst wilt zijn, kan dat heel behulpzaam zijn. En als je dan ook weet welke stappen er nodig zijn om daar te komen, is dat van grote waarde. Door open en reflectieve vragen te stellen, leer je je wensen en behoeften begrijpen. Ik ondersteun je ook om een haalbaar actieplan op te stellen om jouw wensen en doelen te bereiken.

Je wordt productiever

Hoe vaak wens je niet dat er meer uren in een dag zaten? Wanneer je je focust op het verhogen van je productiviteit kan dit een oplossing zijn voor het gevoel van gebrek aan tijd. Samen met mij zet je verschillende routines en structuren op. Zo gebruik je je tijd beter en lukt het je om je doelen te bereiken. Hoe fijn is het als je je beter kunt plannen waardoor je niet meer achter de feiten aanholt. Of een structuur waarin je je e-mails en vergaderingen beter beheert waardoor je extra tijd vrijmaakt?

Je verhoogt je zelfbewustzijn

Ken jezelf als je jouw leven écht wilt leven. Je pelt jezelf als het ware af: wie ben je op dit moment, wat denk je, welke uitdagingen vind je moeilijk, wat motiveert je, hoe gedraag je je, welke overtuigingen en veronderstellingen heb je, welke sterke en zwakke punten heb je, waar loop je vast? Door je hiervan bewust te zijn, zorg je er voor dat je doelen ook echt jouw doelen zijn en maakt het je zo veel gemakkelijker om ze te halen.

Je leeft!

Het leven kan hectisch zijn. Je hebt het gevoel alsof je nooit even stil staat en adem kunt halen. Je bent constant onderweg. Steeds bezig met het halen van resultaten voor morgen. Samen vinden we jouw weg hoe je meer plezier kunt hebben in de dingen die je doet. Dat zorgt voor rust waardoor je meer geniet waar je mee bezig bent.

Rustig aan, en neem de tijd is meestal niet aan jou besteed. Als je iets wilt, dan wil je het nu. Heb je eindelijk de moed actie te ondernemen, dan wil je dat het snel gaat. Tegelijkertijd weet je dat in de drukte van alle dag dit niet altijd gemakkelijk of haalbaar is. Doe jezelf een plezier, neem een dag of meerdere dagen vrij en boek een tempo-daagse in Zeeland.

Samen gaan we concreet aan de slag: jouw dromen, jouw stressoren, …. We beginnen met de inventarisatie van de thema’s om stap voor stap een flexibel tempo-plan op te stellen. Je gaat naar huis met gezette stappen, concrete vervolgstappen en bovenal een tevreden gevoel. De gesprekken, opdrachten, wandelingen en culinaire versnaperingen en niet te vergeten de rust van het Zeeuwse land helpen daarbij.

Je verblijft in een nabijgelegen hotel. Jouw wens is hierbij leidend. Alles is verzorgd. Het enige dat je mee hoeft te brengen is jezelf en wat kleding. Je kunt ook op en neer rijden naar je eigen thuisplek.

Interesse? Klaar voor een flitsende start en alleen maar tijd en aandacht voor jou en je plannen? Bel of app +31 6 22368043 en we vliegen erin.

Gun jezelf een tempo-daagse in Zeeland


Natuurlijk heb je alles over voor je kind. Je volgt de tips uit diverse bronnen op en probeert zoveel mogelijk je kind te ondersteunen. Toch knaagt er soms iets. Je vraagt je af waar jij blijft in dit verhaal? Soms ben je zooo moe van het intense kind, het inspelen op de noden en het voldoen aan alle tips. Dan is het tijd om te kijken naar wat jij nodig hebt. Gun jezelf een klankbord en zorg op maat, zodat ook jij kunt ontwikkelen, groeien en bloeien. En niet bevreesd, jouw kind blijft de zorg krijgen die het nodig heeft.
Zet nu de eerste stap naar zelfzorg en bel of app + 31 6 22368043.

Gun jezelf wat je je (hoogbegaafde) kind gunt


Wil je snel en kordaat weten wat jou uniek maakt? Gun jezelf dan de Persoonlijke Kracht Test. Startend vanuit veertig vragen, maken we een blauwdruk voor plezier en succes in jouw leven. Dit rapport geeft je aan de hand van de elementen vuur, aarde, water en lucht inzicht hoe je dingen moeiteloos doet. Jouw positie in de tien kleurfamilies geven inzicht in wat je het belangrijkste vindt of met andere woorden wat je diepste drijfveren zijn. Het kan jouw startpunt of steun in de rug zijn om meer inzicht te krijgen in jezelf en om vanuit je eigenheid kleurrijker te leven en je verlangens te realiseren.

Ontdek jouw Persoonlijke Kracht en doe de test


En dan ineens realiseer je je dat je misschien zelf wel (hoog)begaafd bent. Triggers zijn misschien je eigen kinderen of leerlingen op school. Of die ene collega met wie je het zo goed kunt vinden. Verwarring, opluchting, woede, verdriet om verloren kansen kunnen elkaar afwisselen. Ben je nu ineens iemand anders? Hoe integreer je de nieuwe verklaringen en inzichten in je leven? Deze en vele vragen stel je jezelf misschien. Samen kunnen we kijken naar die vragen, de (eventuele) antwoorden en vooral ondersteun ik je de rust en het vertrouwen in jezelf te (her)vinden.

Hoogbegaafd? Oei, wat nu?


Wie ben ik

Ik ben een ondersteunende tegenspreker met vakkennis en ervaring waarmee ik jou ondersteun om duidelijkheid te krijgen en je persoonlijke situatie te veranderen. Ik ga daarvoor:

  • Actief luisteren: jouw verhaal is ons startpunt. Ik geef alle ruimte voor je gedachten en bezorgdheden.
  • Kijken: luisteren naar wat jij niet in woorden uitdrukt.
  • (Be)vragen: tactvol confronteren zonder te oordelen, analyseren vanuit wisselend perspectief, een spiegel voorhouden en uitleggen waarom dit effectief is.
  • AanpAKKEn: verbindingen leggen, opdrachten geven, helpen handelen en coachen.

Voel je dat het tijd is voor verandering? Een andere aanpak? Een nieuwe start? Neem nu contact met mij op.