Over Time2Tick

Mijn naam is Akke Tick en ik ben de drijvende kracht achter Time2Tick. Ik ben niet in een vakje te stoppen. 24 keer verhuisd in 56 jaar, gewoond en gewerkt in drie landen en een palet aan opleidingen en werkervaring maken dat het woord ‘standaard’ op mij niet van toepassing is. Dat zorgt ervoor dat ik vanuit openheid, vrijheid en mogelijkheden naar jou luister.

Ik gebruik mijn kennis en ervaring graag om jou, je organisatie, je projecten verder te brengen. Hoe? Door:

  • Actief luisteren: jouw situatie is ons startpunt. Ik geef alle ruimte voor je gedachten en bezorgdheden.
  • Kijken: luisteren naar wat jij niet in woorden uitdrukt en het analyseren van interacties.
  • (Be)vragen: tactvol confronteren zonder te oordelen, analyseren vanuit wisselend perspectief, een spiegel voorhouden en uitleggen waarom dit effectief is.
  • AanpAKKEn: verbindingen leggen, opdrachten geven, helpen handelen en coachen.

Vertrouwen, een veilige basis, respect en humor zijn bij mij de rode draad. Altijd! In een conflict oplossend gesprek, tijdens een persoonlijk gesprek of sparring over beperkende overtuigingen, rollen, verantwoordelijkheden en processen.

Een standaardaanpak volgens welk model dan ook, kun je bij mij niet vinden. Ik heb een toolkit vol modellen die ik graag in stukjes eruit haal en creatief inzet. Dat maakt dat ik complexe situaties weer in beweging kan krijgen. De modellen ken ik vanuit een diversiteit aan opleidingen zoals change management, professional organizing, coaching, mediation, management, communicatie (zie linkedIn) en bestudeerde literatuur. Hierdoor ben ik een gekwalificeerd beroepscoach en change manager en krijgen mijn klanten het beste uit wat ik heb geleerd. Ook mijn ervaring is breed. Ik heb in diverse rollen bij overheid en bedrijfsleven gewerkt. Mijn ervaring met het begeleiden van individuen, teams en (internationale) bedrijven in behalen van persoonlijk en professioneel succes deel ik graag met jou, voor jou. (zie linkedIn).

Spreekt het je aan, neem dan nu contact met mij op. Het is jouw time 2 tick.

Na een kennismakingsgesprek (offline of online) kijken we samen wat er nodig is. Soms is dat een of twee gesprekken, soms is dat een begeleiding van een half jaar. Samen bepalen we het tempo en het format. Vanzelfsprekend geef ik mogelijkheden aan.